Hvad mener vores patienter?

Mange af vore patienter har gået på klinikken i årevis. Det er vi stolte af. Men også ydmyge overfor - det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken.

Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“Jeg føler mig tryg og det er kompetente medarbejdere, der er på klinikken. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.”

Patient, dinTANDLÆGE GRenaa

Patient-udtalelse

“Har været igennem flere store behandlinger og alle var meget omhyggelige, forstående og søde. De hjalp mig af med min tandlægeskræk.”

Patient, dinTANDLÆGE Grenaa

Patient-udtalelse

“Det er et fantastisk sted at gå til tandlæge. De har virkelig kureret min mangeårige tandlægeskræk. Havde aldrig troet, at det ville være muligt. Min bedste anbefaling til det fantastiske personale.”

Patient, dintandlæge Grenaa

Patient-udtalelse

“Jeg føler at mine tænder får den helt rigtige behandling samtidigt med, at jeg får gode råd om tandpleje. Ikke mindst oplever jeg et meget behageligt personale.”

Patient, dintandlæge grenaa

Mød teamet

Venlighed og godt humør kendertegner teamet på klinikken.

Mød os

Værdigrundlaget

Vores patienter skal have en god oplevelse hos tandlægen.

Læs mere