Forventninger til hinanden

Det kan du forvente af os

 

OMsorg for dig

Det giver ro i maven, at vide at man er i trygge hænder. Hænder, der ved, hvad de gør, og som vil dig det bedste. Sådan er det hos dinTANDLÆGE Grenaa.

Vi kunne fortælle dig, at vi er blandt de bedst uddannede i branchen. At vi har de mest loyale patienter og tilfredse medarbejdere. Men vi vil hellere fortælle dig, hvad der egentlig driver os:

Det er vores omsorg for dig.

Uden omsorgen for dig ville markedets nyeste teknologi og branchens mest ambitiøse efteruddannelsesprogram bare være golde teknikaliteter.

Det handler om dig og dit velbefindende.

Det forventer vi af dig

 

Afbud

Rettidigt afbud skal meldes dagen før inden kl. 12.00. Så har vi mulighed for at besætte tiden igen. Sene eller gentagne afbud vil blive betragtet som udeblivelser.

 

Udeblivelser

For sent meldt afbud og udeblivelser berettiger os til et honorar ifølge overenskomsten med Danske Regioner.

 

Forsinkelse

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan skrider og patienter med bookede tider kan opleve lidt forsinkelse. Vi beder om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

 

Betalingsbetingelser

I henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Dansk Tandlægeforening, er vores priser baseret på betaling umiddelbart efter hver behandling. Du kan betale med Dankort, MobilePay eller kontanter.

Hvad mener patienterne?

Vi laver jævnligt tilfredshedundersøgelser blandt vores patienter.

Det siger patienterne

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid