Velkommen hos dinTANDLÆGE Grenaa

Hos dinTANDLÆGE Grenaa møder du et engageret og erfarent team, som hver dag behandler vores mange patienter med lige dele faglighed og empati.

Du er i centrum

Venlighed, godt humør og en god atmosfære er med til at gøre et besøg hos dinTANDLÆGE Grenaa til en positiv oplevelse. Både for dig og for os. Uanset om du er ny patient eller har gået her i mange år.

Vi lytter til dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov, hjælper vi dig med at vælge den rigtige behandling. Hos os er patienten altid i centrum.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Vi er desværre bagud med vores undersøgelser

Men bare rolig - vi skal nok nå jer alle.

Hvis du har symptomer fra tænder eller tandkød, eller du synes, det er længe siden du har været indkaldt, opfordrer vi til, at du kontakter os.

Vi er tæt på dig

dinTANDLÆGE Grenaa ligger centralt i byen på Østergade 15. Klinikken ligger lige overfor stationen, hvor Letbanen, regionalbusserne og bybusserne holder. Hvis du kommer i bil, kan du parkere gratis ved stationen. 

 

Tandlæge Glesborg, Tandlæge Trustrup, Tandlæge Tirstrup, Tandlæge Ebeltoft

Bor du i Ebeltoft, Tirstrup, Trustrup eller Glesborg kan du komme til tandlæge eller tandplejer i Grenaa på under 25 minutter.

På klinikken har vi handicapvenlige adgangsforhold, og vores indretning gør det muligt at behandle kørestolsbrugere.

Tandlæge Glesborg

Tandlæge Trustrup

TAndlæge Tirstrup

Tandlæge Ebeltoft

 

TANDlæge SøGES

Kan du give dine patienter en god, fair og tryg behandling? Vil du have nogle skønne kolleger og et rigtig godt arbejdsmiljø? Så giv Grenaa en chance.

Læs mere

Kvalitetssikring

Kvalitet er et nøgleord hos dinTANDLÆGE Grenaa.

Vi vil have et højt kvalitetsniveau. Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og kunne dokumentere, at vores klinik lever op til alle krav fra myndighederne. Og til patienternes og vores egne kvalitetskrav.

Læs mere

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid

her finder du os

Vi bor centralt Grenaa, tæt på gratis parkering og offentlig transport.

sE kort